IEDO IZBRAUKT! izaicinājums: Ints Teterovskis un Linda Krūmiņa tiekas rallijkrosa duelī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma ĀTRUMA CILTS  speciālizlaidumu IEDO IZBRAUKT! Šoreiz slavenību rallijkrosa duelī tiksies LTV1 "Rīta Panorāmas" vadītāja Linda Krūmiņa un diriģents Ints Teterovskis. 

Lai arī Linda Krūmiņa nāk no autokrosa dzimtenes Bauskas, ar autosportu TV zvaigznei darīšanu nav bijis. Viņa ir ikdienas braucēja, turklāt pēdējo gadu vada auto ar automātisko ātrumkārbu. Savukārt Ints Teterovskis uz izaicinājumu ieradies ar motociklu un var lepoties arī ar zināmu pieredzi trasē pie četrriteņu spēkrata stūres. 

Aizvadījuši treniņus kopā ar pasaules līmeņa braucēju un treneri Reini Nitišu, izaicinājuma dalībnieki dosies Sporta kompleksa 333 speciālajā IEDO IZBRAUKT! rallijkrosa trasē trasē. Kurš parādīs īstu rallijkrosa talantu un uzvarēs slavenību duelī, noskaidrosim jaunajā raidījumā! 

Tāpat arī šoreiz tiks uzstādīts savdabīgs izaicinājuma rekords – visilgākais brauciens ar atvērtu muti Eiropas čempiona rallijkrosā vadībā. 

IEDO IZBRAUKT! izaicinājums turpināsies ar jaunu slavenību ātruma dueli jau drīzumā. ĀTRUMA CILTS ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu