Dekors, kas uzrunā, – burtu tāfeles

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Miniatūrām senatnīgo kinoteātru izkārtnēm līdzīgās tāfeles nu ir kļuvušas par visai eklektisku un pieprasītu dekoru, kas pārņēmis daudzus interjera veikalus un salonus. Ne velti šis jocīgais mājas aksesuārs ir tik pieprasīts – tas noder gan iepirkumu saraksta veidošanai, gan atgādinājumiem un mīļu vēstījumu nodošanai. Izmēģini mājas rotāšanu ar burtu tāfelēm.

Izmanto burtu tāfeles ballītēm

Burtu tāfeles ballītēs, tostarp kāzās, dzimšanas dienās vai bērnu svinībās, būs lielisks palīgs viesiem – norādi ar tām, kur atrodas bārs, kādi našķi ir pieejami, vai pat izkārto uz tāfeles kādas spēles noteikumus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Letterfolk (@letterfolk) on

Izrotā sienu ar vārdiem

Burtu tāfeles ir pievilcīgs un skaists dekors, kas lieliski iederēsies uz sienas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by B R O O K & P E O N Y (@brookandpeony) on

Radi savu ēdienkarti

Izmanto burtu tāfeles kā radošu virtuves dekoru un pārsteidz mājiniekus ar pašu veidotu ēdienkarti. Uz tāfeles saliec burtus ar pusdienu “piedāvājumu”. Ja uz ēdienkartes veidošanu prāts nenesas, uzliec kādu citātu par virtuvi, ēdienu vai dzērienu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by brooke christen (@nestingwithgrace) on

Iedvesmo mājiniekus ar motivējošu atziņu

Populārākais burtu tāfeļu izmantošanas veids ir tieši motivējošu vai iedvesmojošu atziņu rakstīšana. Uzliec burtu tāfeli uz sienas un ik nedēļu nomaini citātu pret kādu jaunu, sezonai vai pat notikumiem aktuālu atziņu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper sophia (@littleharpersophia) on

Izmanto tāfeli kā mācību rīku

Burtu tāfeles var būt arī praktiski noderīgs dekors – to var izmantot kā mācību rīku jaunākajiem mājiniekiem. Māci bērnam izburtot vai izlasīt pirmos vārdiņus uz burtu tāfeles.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by brooke christen (@nestingwithgrace) on

Piešķir mājoklim skandināvisku piegaršu

Šāda veida tāfeles jau pašas par sevi ir skandināvu stila dekors, kas iemieso minimālismu un vintāžas efektu vienlaikus. Skandināviskas noskaņas radīšanai izmanto koka tāfeli, izrotā to ar filca ziediem un kādu asprātīgu atziņu, un pieliec to pie virtuves sienas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Happy Door (@the_happy_door) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu