Pirmo reizi brīvā dabā manīts Ferrari Purosangue

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ferrari Purosangue
Ferrari Purosangue Foto: YouTube.com / SupercarsNews

Ferrari rūpnīcas teritorijā Maranello pirmo reizi brīvā dabā manīts un nofilmēts topošais zīmola krosovers Purosangue. Patiesībā tas ir prototips, kas būtībā ir modeļa GTC4 Lusso virsbūve ar paaugstinātu klīrensu un jaunā spēkrata agregātiem.

Tirgū Ferrari Purosangue (no itāļu valodas - tīrasiņu) nonāks 2022.gadā. Jaunais modelis, ko Ferrari paši gan izvairās saukt par krosoveru, tiek veidots uz jaunas tehnoloģiskās platformas, kurā dzinējam paredzēta vieta starp priekšējo asi un salonu.

Precīza tehniskā specifikācija nav zināma, taču tiek ziņots, ka tas būšot elektrificēts V6 dzinējs. Lai iegūtu pēc iespējas labāku izsvarojumu, hibrīdiekārta un pārnesumkārba atradīsies aizmugurē.

No Purosangue prezentācijas zināms, ka modelim būs pilnpiedziņa un jauna tipa balstiekārta ar regulējamu klīrensu. Tāpat Purosangue iegūs atjauninātu mašīnas galveno funkciju pārvaldības sistēmu, savukārt aizmugurējiem pasažieriem būs pašiem sava izklaides sistēma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu