Atjaunotā Škoda Fabia būs pieejama arī kā "apvidus" auto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Škoda

Čehu ražotāja mazās klases modelis Fabia pēc modernizācijas ieguvis arī apvidnieciska izskata universāļa modifikāciju Combi Scoutline.

Jāsaka gan, ka īsts apvidnieks no Škoda Fabia nav sanācis. Tam ir tikai melnas plastmasas aizsargelementi uz virsbūves un sudrabkrāsas ielaidumi bamperos. 

Tā kā šis nav pilnvērtīgs Scout automobilis, izmaiņu klīrensā nav. Bāzes komplektācijā robustākā Fabia tiek komplektēta ar 16 collu riteņiem, bet kā opcija pieejami arī 17 collu diski.

Robustajam universālim būs pieejam tie paši dzinēji, kas hečbekam un standarta universālim. Tādējādi automobili varēs iegādāties ar 1 litra 65 vai 75 zirgspēku atmosfēriskajiem motoriem vai 1 litra TSI dzinējiem, kas attīsta 95 un 110 ZS. Abiem turbomotoriem jau rūpnīcā tiek uzstādīts benzīna daļiņu filtrs. 

Foto: Škoda

Līdz ar modernizāciju Fabia pircējs pirmo reizi varēs izvēlēties LED priekšējos un aizmugurējos lukturus. Palīgsistēmu klāstā tikmēr tagad ir Auto Light Assist, Blind Spot Detect, kā arī Rear Traffic Alert sistēmas.

Var piebilst, ka Fabia aizvien ir lielākais bagāžnieks šajā klasē. Tā tilpums variē no 530 līdz 1395 litriem.

Foto: Škoda
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu