Vācietis ekskluzīvo McLaren Senna sasit uzreiz pēc iegādes (3)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.instagram.com/joshsnowhorn

Ir cilvēki, kam pie auto stūres vienkārši nepaveicas (skatīt saistītos rakstus teksta beigās). Tāds cilvēks ir kāds 43 gadus vecs vācietis, kurš ar ekskluzīvo McLaren Senna sienā ietriecies, mašīnas nobraukumam nesasniedzot pat 100 kilometrus. Negadījums notika Grīnvaldē, apmēram 12 kilometrus uz dienvidiem no Minhenes.

Lai gan attēlā, kas ievietots Instagram lietotāja joshsnowhorn kontā, redzams, ka nostrādājuši supermašīnas drošības spilveni, tātad trieciens bijis pietiekami spēcīgs, cietušo nav. Tas gan nenozīmē, ka remonta izmaksas būs mazas. 

850 tūkstošus eiro vērtais auto, kura piegādes sākās tikai šogad (pirmais to saņēma amerikāņu multimiljonārs Maikls Fukss), ir apgādāts ar 4 litru V8 twin-turbo motoru. Mašīnas jauda ir 800 zirgspēki, līdz simtam tā paātrinās 2,8 sekundēs un maksimāli attīsta 340 km/h.

Jāteic, ka automobilis ir veidots, lai būtu maksimāli ātrs līkumotā trasē, nevis uz taisnas šosejas. Tādēļ tam ir aktīvie stabilizatori, aktīvie amortizatori un arī aktīvi aerodinamiskie elementi, tostarp pamatīga izmēra antispārns. Tie visi kopā pie 250 kilometriem stundā mašīnai nodrošina 800 piespiedējspēku.

Šis modelis, kas ir viens no Ultimate Series braucamajiem, kopumā tiks izlaists tikai 500 eksemplāros.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Snowhorn (@joshsnowhorn) on

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu