Kalnmeiers Bordāna kritiku dēvē par vispārinātiem pārmetumiem (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers Jaunās konservatīvās partijas (JKP) līdera Jāņa Bordāna viņam veltīto kritiku uzskata par "vispārinātiem pārmetumiem".

"Ļoti vispārināts pārmetums, uz kuru nav iespējams sniegt konkrētu atbildi. Man nav zināms, kuras lietas konkrēti ir domātas un kāds ģenerālprokuroram sakars ar konkrētās lietās konkrētu prokuroru pieņemtiem lēmumiem," aģentūrai LETA Bordāna izteikumus komentēja ģenerālprokurors.

Jau ziņots, ka Bordāns kritiski vērtē vairāku izmeklēšanas un drošības iestāžu vadītāju darbu.

Šorīt intervijā telekanālā LNT vērtējot ģenerālprokurora Ērika Kalnmeiera darbu, Bordāns izteicās, ka viņa darbības efektivitāti varot apšaubīt, jo saistībā ar atsevišķām lietām esot saredzami apšaubāmi lēmumi ar, iespējams, politiskiem motīviem.

Kalnmeiers pašlaik aizvada otro termiņu ģenerālprokurora amatā, kas beigsies 2020.gadā, un uz trešo termiņu nevarēs kandidēt, jo to liedz likums.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu