Bertāns ar 11 punktiem sekmē komandai uzvaru Itālijas čempionāta mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dairis Bertāns
Dairis Bertāns Foto: La Presse/Scanpix

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns svētdien guva 11 punktus Itālijas čempionāta mačā, kaldinādams Milānas "EA7 Emporio Armani" komandas uzvaru.

Milānieši viesos ar rezultātu 93:71 (16:17, 27:19, 14:21, 36:14) apspēlēja Turīnas "Fiat".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 13 minūtes, kuru laikā iemeta savus abus tālmetienus, vienu no diviem divpunktu metieniem un trīs no pieciem soda metieniem.

Tāpat rūjienietis izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, veica vienu rezultatīvu piespēli, izprovocēja divus noteikumu pārkāpumus un tika pie 14 efektivitātes koeficienta punktiem.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 16 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija lietuviešu centra spēlētājs Artūrs Gudaitis.

Ojārs Siliņš un Artūrs Strautiņš svētdien kopā guva 38 punktus, palīdzēdami Triestes "Alma" komandai savā laukumā ar 96:79 apspēlēt Pistoijas "Oriora".

"EA7 Emporio Armani" ar piecām uzvarām tikpat spēlēs atrodas A sērijas līderpozīcijā, kamēr "Alma" ar diviem panākumiem ir 12.vietā 16 komandu konkurencē.

Milānas klubs pagājušajā sezonā uzvarēja Itālijas čempionātā, valsts titulu tam iegūstot jau 28.reizi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu