Jaunais Lincoln skanēs kā simfoniskais orķestris

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lincoln Aviator
Lincoln Aviator Foto: Lincoln

Detroitas simfoniskā orķestra mūziķi, izmantojot vijoles, altu un sitamos instrumentus ir ieskaņojuši vairāk nekā simts skaņu kombinācijas, kas būs dzirdami jaunajā Lincoln Aviator visdažādākajās situācijās. Skaņām, no kurām finālā tiks atlasītas gan tikai sešas, būs vadītāju informējošs raksturs visdažādākajās situācijās - piemēram, informējot par atvērtu degvielas tvertnes vāciņu vai nepiesprādzētām drošības jostām.

"Aviator ir tāds auto, kādu mēs iztēlojamies Lincoln zīmolu," izteicies kompānijas galvenais dizainers Deivids Vudhauss. "Ar tik iespaidīgu ārieni mums vienkārši bija nepieciešamas skaņas, kas atbilst mašīnas skaistumam."

Modeļa izstrādē iesaistītā dizaina, tehnoloģiju un funkciju harmonizēšanas komanda muzikantiem funkciju klāstu demonstrēja, izmantojot modeli Continental. Balstoties uz šo informāciju tika radītas 125 skaņu kombinācijas. Pēc rūpīgas izvērtēšanas no tām tika izvēlēta viena. Vēlāk uz tās bāzes tika attīstītas vēl piecas dažādas paziņojumu skaņas.

Sērijveida Aviator priekšvēstnesis tika prezentēts 2018.gada martā. Auto ir konstruēts uz aizmugures piedziņas tehnoloģiskās platformas, un ir apgādāts ar hibrīddzinēju, kura galvenais elements ir twin-turbo benzīna motors.

Automašīnas aprīkojumā ietilpst aktīvā balstiekārta, kuras regulējumu automātiski mainās atkarībā no videokameras rādījumiem, 30 virzienos elektriski regulējami priekšējie sēdekļi ar masāžas funkciju, WiFi piekļuves punkts, kā arī 12 collu virtuālais instrumentu panelis un telefona bezvadu uzlādes panelis.

Jaunais Lincoln Aviator sērijveida izpildījumā tiks prezentēts Losandželosas auto šovā 28.novembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu