Šūmahera atbalstam sākta jauna akcija

Daudzi vēl cer
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com/keepfighting

Mihaēla Šūmahera ģimene paudusi atbalstu jaunai labdarības akcijai, kuras mērķis ir iespējami lielā apjomā atbalstīt septiņkārtējā Formula 1 pasaules čempiona atlabšanu.

Globāla mēroga labdarības fonds Keep Fighting, kura tapšanas iedvesmas avots bija tieši Šūmahers. Šā fonda mērķu realizēšanai tagad tapis jauns plakāts, no kura pārdošanas iegūtie līdzekļi nonāks Keep Fighting rīcībā.

Foto: www.facebook.com/keepfighting

Par Šūmahera veselības patieso stāvokli nav nekas zināms, un ģimene arī neko neatklāj, taču ar bijušā sportista menedžeres Sabīnes Kēmas starpniecību tā paudusi atbalstu Keep Fighting iniciatīvai. 

Plakāta autori no dizaina aģentūras Crooked Cartoon apgalvo, ka uz tā redzams Šūmahera brauciens pretī 2000.gada čempiona titulam. Tas bija viņa pirmais Ferrari komandas sastāvā un trešais kopumā. A2 izmēra plakāta cena noteikta $36 apmērā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu