Pasaules debiju piedzīvojis "darba zirgs" Mitsubishi L200

Citur zināms kā Triton
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mitsubishi

Mitsubishi Motors Corporation prezentējis jauno L200. Vienas tonnas (kravnesība) kravas pikapa pasaules pirmizrāde notika Bangkokā.

Jaunais L200 ir svaigākā versija modelim, kas šogad svin savu 40. jubileju

Šis automobilis ir globāls stratēģisks modelis, kas pēc prezentācijas Taizemē pakāpeniski nonāks 150 tirgos visapkārt pasaulei. Eiropas tirgū un arī Latvijā to sāks pārdot 2019. gada vasarā. Tehniskā specifikācija L200 modelim Eiropas tirgum būs pieejama zināma tuvojoties pārdošanas datumam.

Pasaules pirmizrādes svinībās Mitsubishi Motors vadītājs Osamu Masuko paziņoja: “Jaunais L200 ir viens no mūsu vissvarīgākajiem modeļiem, un tā panākumi ir vitāli svarīgi uzņēmuma ilgtspējīgai izaugsmei. Jaunais modelis var lepoties ar izturības, uzticamības un komforta uzlabojumiem, pie kuriem nepārtraukti strādājam jau 40 gadus kopš šīs sērijas ražošanas uzsākšanas. Es esmu nešaubīgi pārliecināts, ka jaunais L200 atbildīs mūsu klientu daudzveidīgajām vajadzībām un prasībām visā pasaulē.”

Foto: Mitsubishi

Pārskats

Jaunais L200 izstrādāts, sekojot devīzei “Engineered Beyond Tough” (“Izstrādāts izturīgāks par izturīgu”), kas bija pamatā šī modeļa radīšanai. Tā konkurētspējas būtisko uzlabojumu nodrošina šādi elementi – jaudīgāks ārējais dizains, kas ietver Dynamic Shield (Dynamic Shield nav tikai dizains, kas veido kopīgus vaibstus visos jaunajos Mitsubishi modeļos. Tā ir vesela filozofija kur tiek apvienoti divi būtiski elementi forma un funkcija, lai veidotu vienotu identitāti kā cilvēku aizsargam tiem cilvēkie, ,kas iekšpusē, gan tiem cilvēkiem, kas ir ārpus automašīnas.) priekšgala dizaina jaunāko versiju; uzlabota 4WD sistēma, kas nodrošina labāku darbību bezceļu apstākļos, kā arī visjaunākās aktīvās drošības un vadītāja palīdzības sistēmas. Kopumā jaunajam modelim ir veikti gan ievērojami izturības un uzticamības uzlabojumi, kas nepieciešami komerciālajam lietotājam, gan arī komforta un gaitas uzlabojumi, kādus vēlas privātais lietotājs.

Foto: Mitsubishi

Dizains “Engineered Beyond Tough”

Jaunā L200 dizains izveidots saskaņā ar konceptu “Rock Solid” (“Stingrs kā klints”), kas gan automobiļa salonā, gan eksterjerā pilnībā iemieso izstrādes devīzi “Engineered Beyond Tough” (“Izstrādāts izturīgāks par izturīgu”) – izturīgums, kas pilnībā balstīts inženiertehnoloģiju zināšanās un pieredzē.

Skats no priekšpuses

Automobiļa priekšgals veidots saskaņā ar jaunās paaudzes “Dynamic Shield” dizaina koncepciju. Augstā motora pārsega līnija un masīvāka izskata lukturi, kas novietoti augstāk, piešķir jaunajam modelim jaudīgāku un iespaidīgāko izskatu, raugoties no priekšpuses.

Foto: Mitsubishi

Skats no sāniem un aizmugures

Jaunizveidotie skulpturālie virsbūves izliekumi ar kontrastējošām asām līnijām, pagarinātās riteņu arku uzlikas un akcenti pauž Mitsubishi Motors kravas auto spēku un piešķir mūsdienīgumu. Arī apgaismojuma un bamperu detaļas papildina robusto dizainu, vizuāli padarot automobili platāku.

Foto: Mitsubishi

Salons

L200 pārveidotajā salona dizainā mūsdienīgs stils apvienots ar robustu noskaņu, ko rada slēdžu paneļa un gaisa izplūdes ietvari. Augstas kvalitātes iespaidu piešķir mīkstie polsterējuma materiāli un nošuves uz grīdas konsoles, roku balstiem un rokas bremzes.

Foto: Mitsubishi

4WD System uzlabo veiktspēju bezceļu apstākļos

Jaunā L200 4WD modeļi ir aprīkoti divējādi – ar Super-Select 4WD, kas nodrošina optimālas vilces spēka un vadāmības īpašības uz jebkādas braukšanas virsmas, vai ar Easy-Select 4WD, kas vienkāršo dažādu braukšanas režīmu pārslēgšanu, braucot pa dažādām ceļa virsmām. Līdz ar jaunu braukšanas režīmu papildinājumu abas 4WD sistēmas nodrošina uzlabotu veiktspēju bezceļu apstākļos.

Foto: Mitsubishi

Jauns bezceļu režīms

Gan Super-Select, gan Easy-Select 4WD sistēmās izmantots jauns bezceļu režīms, kuram ir GRAVEL (GRANTS), MUD/SNOW (DUBĻU/SNIEGA), SAND (SMILŠU) un ROCK (AKMEŅU) (tikai 4LLc režīmā) uzstādījumi. Kad ir aktivizēt jaunais bezceļu režīms, tas integrāli kontrolē motora jaudu, transmisiju un bremzēšanu, lai regulētu riteņu slīdēšanas pakāpi, līdz ar to maksimāli uzlabojot veiktspēju bezceļu apstākļos un patstāvīgas izkļūšanas spēju dubļos vai sniegā iestigušam automobilim.

Foto: Mitsubishi

Kontrole nobraucienā no kalna

Automobiļa ātrums tiek elektroniski kontrolēts, lai ļautu vadītājam drošāk un pārliecinošāk virzīties lejup pa stāvām vai slidenām nogāzēm.

Foto: Mitsubishi

Aktīvās drošības un vadītāja palīdzības sistēmas

Jaunajam L200 saglabāts pašreizējā modeļa izcilais izturīgums ar uzticamu kāpņveida tipa rāmi un īpaši trieciendrošu kabīnes konstrukciju, vienlaikus papildinot to ar savā klasē labākajām aktīvās drošības un vadītāja palīdzības sistēmām.

Foto: Mitsubishi

Vispusīgu drošību un pārliecību nodrošina šādas sistēmas:

  • Frontālās sadursmes novēršanas bremžu sistēma (FCM), kas spēj konstatēt priekšā esošus transportlīdzekļus un gājējus;
  • Aklās zonas brīdinājumu sistēma un joslu šķērsošanas asistents (BSW ar LCA), kas palīdz vadītājam novērst sānisku cita transportlīdzekļa aizķeršanu braukšanas joslu nomaiņas laikā, konstatējot transportlīdzekļus aizmugurē vai blakus, ārpus redzamības, un brīdinot vadītāju ar skaņas signālu un mirgojošu gaismas signālu vadītāja puses durvju spogulī;
  • Brīdinājums par satiksmi aizmugurē (RCTA), kas palīdz novērst sadursmes, braucot atpakaļgaitā;
  • Nejaušas akselerācijas novēršanas sistēma (UMS) tādu negadījumu mazināšanai, ko izraisa gāzes pedāļa kļūdaina lietošana, uzsākot braukšanu vai braucot atpakaļgaitā autostāvvietās un citās šaurās platībās.

Papildus ērtības auto vadītājam nodrošina 360o apkārtskata kamera, kas sniedz skatu no putna lidojuma uz apkārtni ap automobili, un parkošanās sensori.

Foto: Mitsubishi

Kravas pikapa veiktspēja un funkcionalitāte

Jaunais L200 ieguvis daudzus detalizētus uzlabojumus atbilstoši devīzei “Izstrādāts izturīgāks par izturīgu”, lai panāktu gan komerciālajā lietošanā nepieciešamo izturību un uzticamību, gan privāto lietotāju novērtēto komfortu un gaitas īpašības.

Bremzēšanas rādītāji un sajūta uzlabota, izmantojot lielākus priekšējos diskus un bremžu suportu virzuļus;

Gaita uzlabota, izmantojot lielākus aizmugures amortizatorus, kas satur vairāk amortizatoru eļļas;

Jaunā 6 pakāpju automātiskā pārnesumkārba, kas nomainījusi pašreizējo 5 pakāpju automātisko pārnesumkārbu, ļauj vienmērīgāk un jaudīgāk uzņemt ātrumu un precīzāk regulēt to.

Foto: Mitsubishi
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu