Kuģis: sieviete var visu, bet vīrietim tas nav jāzina. Tad vīrietis pazūd, vairs neaug (5)

Viedoklis
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Vēdiskais psihologs Uģis Kuģis uzskata, ka mūsdienu sievietes par daudz vēlas uzlikt uz saviem pleciem, stiepj gan savu, gan vīrieša pienākuma nastu. "Ja sieviete sāk domāt, kā var pati nopelnīt naudu, tad vīrietis pārslēdzas - opā, re kur ir lētais darbaspēks," raidījumā "Sieviete. Personīgi" runā Uģis Kuģis. 

"Kad sieviete nonāk kopā ar vīrieti, viņa pieņem viņa materiālo stāvokli tādu, kāds tobrīd jau ir. Cik būs - tik būs labi. Tāpat kā saka kāzās - priekos un bēdās. Bagātībā un nabadzībā. Ja vīrietis saka - nebūs naudas, tad sieviete pazemīgi saka "labi"," stāsta vēdiskais astrologs. 

Ko darīt? "Nelieniet iekšā viņa lauciņā. Lai viņš domā. Nav ko ēst? Lai bērni iet pie tēva to teikt, nevis mammas. Sievietei jābūt pazemīgai, un tas ir šausmīgi grūti. Viņas pašas visu grib darīt. Ko sieviete var? Īstenībā visu, tikai tas mums, vīriešiem, nav jāzina. Kolīdz to uzzinām, ka viņa visu var, - mēs, vīrieši, pazūdam, vairs neaugam," pārliecināts ir Uģis Kuģis.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu