Latvijas karoga krāsās izgaismos Niagāras ūdenskritumu (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas simtgadi ASV un Kanādā dzīvojošie latvieši svinēs pie Latvijas karoga krāsās izgaismota Niagāras ūdenskrituma, aģentūru LETA informēja Latvijas Goda konsulātā Ņujorkas štatā.

Latvijas Republikas simtgades priekšvakarā, 17.novembrī, no plkst. 21 līdz 21.15, no plkst. 22 līdz 22.15 un no plkst. 23 līdz 23.15 pēc vietējā laika, Niagāras ūdenskritums tiks izgaismots Latvijas karoga krāsās.

Šo dāvanu Latvijai un visai latviešu tautai sarūpējusi aktīvā Amerikas latviete, Amerikā dzīvojošā jelgavniece Sandija Bajota un Latvijas goda konsuls Ņujorkas pavalstī Ahmets Orens.

Pateicoties viņu iniciatīvai, kā arī kopīgai Latvijas vēstnieka ASV Andra Teikmaņa un Latvijas vēstnieka Kanādā Kārļa Eihenbauma vēstulei ASV un Kanādas amatpersonām, Niagāras ūdenskrituma izgaismošanas valde izlēma atbalstīt iniciatīvu un godināt Latvijas valsti tās simtgadē.

Pasākums sāksies plkst. 16 ar dokumentālas filmas "Likteņzeme" pirmizrādi un turpināsies ar izgaismošanas skatīšanos un izklaidēm kopā ar grupu "Carnival Youth".

GALERIJA: Niagāras ūdenskritums ziemā

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu