Lielāku planētu, dimantus, priecīgus bērnus, vēl 100 gadus jeb ko Latvijai novēl bērni!

Gerda Pulkstene
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Lai noskaidrotu, kāpēc mums Latvija tik mīļa, cik valstij īsti ir gadu, kas ir prezidents un vēlēšanas, kā arī ko vislabāk būtu uzdāvināt Latvijai dzimšanas dienā, devāmies ciemos uz Rīgas 41. vidusskolu, lai jautātu pirmklasniekiem! 

«Vairāk koku. Daudzāk mājas. Mīlestību. Lielāku planētu. Daudz naudas. Vairāk laimes. Augstu laimi Latvijai. Daudz priecīgus cilvēkus. Daudz dimantus. Laimīgus bērnus. Lielu, lielu Latvijas karogu. Vēl simts gadus!" - cik gan daudz vēlējumu ir mūsu Latvijai dzimšanas dienā no bērniem!

Skaties video, kur pirmklasnieki dalās ne tikai savās zināšanās, bet arī fantāzijās un, galvenais, mīlestībā pret mūsu valsti - Latviju, kas patiesi silda sirdi!

«Stiprais cilvēks. Lāča spēka īpašnieks. Latvijas supervaronis. Muskuļu kalns. Ļaunā uzvarētājs. Lielo ausu saimnieks...» - cik gan dažādos veidos mūsu tautas eposa varoni  prot nodēvēt bērni

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu