Rīgas "Dinamo" centīsies revanšēties Hārtlija vadītajai "Avangard"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Matiass Mitinens
Matiass Mitinens Foto: Edijs Pālens/LETA

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas savā laukumā uzņems Latvijas valstsvienības galvenā trenera Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". Mačs sāksies pl. 19.30, un to tiešraidē translēs kanālā TV6. 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda piedzīvojusi divus zaudējumus pēc kārtas, pēdējā no mačiem ar 1:2 savā laukumā atzīstot tiešās konkurentes Maskavas apgabala "Vitjaz" pārākumu. 

Savukārt "Avangard" pēdējā spēlē ar 4:7 Helsinkos piekāpās Jāņa Kalniņa pārstāvētajai "Jokerit" no Somijas. 

Pirmo reizi šosezon "Dinamo" ar "Avangard" tikās 5. oktobrī Balašihā, kur ar 5:2 uzvaru svinēja Hārtlija vadītie hokejisti. 

 

"Avangard" novembrī aizvadītajās septiņās spēlēs izcīnījusi piecas uzvaras un šobrīd ir starp spēcīgākajām komandām visā līgā. 

Rīgas "Dinamo" komandā pa 28 rezultativitātes punktiem nopelnījuši zviedru uzbrucējs Līnuss Videls un itāļu aizsargs Metjū Majone. Pirmais guvis 13 vārtus un veicis 15 rezultatīvas piespēles, kamēr Majone izcēlies ar septiņiem precīziem raidījumiem un 21 reizi asistējis partneriem. Viņi abi piedalīsies KHL Zvaigžņu spēlē. 

"Avangard" rindās pa 24 punktiem nopelnījuši Sergejs Širokovs (14+10) un Iļja Mihejevs (12+12). 

Nākamās divas mājas spēles "Dinamo" aizvadīs Šveices pilsētā Cīrihē. 26 novembrī paredzēta tikšanās ar Sanktpēterburgas SKA, divas dienas vēlāk ar Maskavas CSKA. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar 28 spēlēs nopelnītiem 28 punktiem šobrīd ieņem 7. pozīciju, kamēr "Avangard" iekrātie 44 punkti 30 mačos dod 2. pozīciju Austrumu konferencē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu