Būt kopā ar bezierunu sievieti - gumijas lelli! (8)

18+
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Japānis Masajuki Ozaki ar savu gumijas draudzeni
Japānis Masajuki Ozaki ar savu gumijas draudzeni Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Attiecības un ģimene - tas nav vienkārši, bet izvēlēties pasīvu lelli - vai tā ir izeja? Japānis Masajuki Ozaki pēc šķiršanās sācis romānu ar gumijas lelli. Viņš ir pārliecināts, ka tā ir viņa mūža mīlestība.

Savu izredzēto gumijoto draudzeni viņš ir nosaucis par Maju. Vīrietis un lelle dzīvo vienā mājā ar bijušo sievu un japāņa meitu, raksta New York Post.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Ozaki strādā par fizioterapeitu. Viņš ar savu draudzeni-lelli dodas uz randiņiem, vadā viņu invalīdu krēslā, sapoš ar parūkām, seksīgu apģērbu un rotaslietām.

Japānis apgalvo, ka sievietes ir aukstas un neapmierinātas. Vīrieši vēlas, lai viņus klausītu bez ierunām, un lelle ar to - bez ierunām - tiek galā.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Ļaužu ar līdzīgu gaumi Japānā kļūst aizvien vairāk, un tas noved pie dzimstības samazināšanās valstī.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Katru dienu Japānā tiek notirgotas apmēram 2000 seksa lelles, kas maksā apmēram 6000 dolāru.

Tām ir nomaināma galva, pirksti, kas kustas, un reāla izskata dzimumorgāni. Lelles ir populāras invalīdu, atraitņu un fetišistu vidū.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Cits japānis - 62 gadus vecais Sendži Nakadžima pat ir ievietojis rāmī un piekāris pie sienas savas gumijotās draudzenes fotogrāfiju, ņem lelli līdzi uz kūrortu sērfot un pat uz kalnu kūrortu slēpot. Viņš ir pārliecināts, ka ir atradis īstu mīlestību un lelli nekad nespēs krāpt ar kādu citu.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix

Leļļu ražotāji ir pārliecināti, ka produkta popularitāte tikai augs. Tādēļ tiek strādāts pie leļļu uzlabošanas. Nākotnes modeļi spēšot runāt, smieties, simulēt orgasmu un pat atcerēties tavu dzimšanas dienas datumu.

Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix
Foto: BEHROUZ MEHRI / AFP/Scanpix
Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu