"Svētku dienas" komponists ir runājis: ko Kalniņš domā par Vēberes sniegumu? (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Joprojām viena no aprunātākajiem personām Latvijas šovbiznesā ir pašmāju dziedātāja Evija Vēbere, kuras izpildītā "Svētku diena" simtgadei veltītajā koncertā "Mīlestības vārdā. 18+", nav atstājusi vienaldzīgu nevienu. 

Koncerta veidotājs Jānis Šipkevics sociālajā vietnē "Facebook" publicējis video, kurā komponists un "Svētku dienas" mūzikas autors Imants Kalniņš izsaka savu viedokli par Evijas Vēberes sniegumu.

"Es šos vārdus adresēju visiem "Mīlestības vārdā" koncerta mūziķiem. Noskatījos šo koncertu. Man ļoti patika. Ļoti pārliecinoši. Ļoti patika Evija. Ļoti patika "Svētku diena" Evijas izpildījumā. Novēlu turpināt ceļu, neraugoties ne uz ko. Turpināt savu ceļu," tā publiskotajā video izsakās Kalniņš. 

Kā zināms, par Vēberes sniegumu atzinīgi izteicies arī pats Šipkēvics. Savukārt "Svētku dienas" oriģinālizpildītājai Olgai Rajeckai, komponistam Mārtiņam Braunam un citiem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem domas krasi atšķiras. 

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu