EuroPark pazemes autostāvvietās Rīgā ieviesta automātiskas apmaksas sistēma (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
EuroPark stāvvieta
EuroPark stāvvieta Foto: Publicitātes foto

Autostāvvietu apsaimniekotājs “EuroPark Latvia”, sadarbībā ar uzņēmumu “Mobilly”, ievieš jaunu stāvvietu apmaksas pakalpojumu “Mobilly Automatic”, kas stāvvietas apmaksu ļauj veikt pilnībā automatizētā veidā. Apmaksas sistēma jau šobrīd pieejama stāvvietās Rīgā, tai skaitā arī četrās “EuroPark” pazemes autostāvvietās kas aprīkotas ar barjersistēmu.

“Mobilly Automatic” ir stāvvietas apmaksas sistēma, kas laika uzskaiti par stāvvietas izmantošanu un apmaksu veic automātiski – iebraucot autostāvvietā, videokameras fiksē klienta automašīnas valsts reģistrācijas numuru, atver barjeru un sāk laika atskaiti. Pēc tam, klientam no stāvvietas izbraucot, kamera atkal nolasa automašīnas numuru, tiek aprēķināts stāvvietā pavadītais laiks un stāvvietas izmantošanas maksa, kas tiek ieturēta no klienta “Mobilly” konta. Lai izmantotu “Mobilly Automatic”, jāpiereģistrējas pie vēlamās autostāvvietas “Mobilly” lietotnē.

Ja klients nevēlas, lai apmaksa par stāvvietu notiktu automātiski, automātisko apmaksu jebkurā brīdī var atspējot “Mobilly” lietotnē un norēķinus par stāvvietu veikt ierastā kārtībā, izmantojot stāvvietās esošos apmaksas automātus. Īpaši aktuāli tas ir klientiem, kuriem ir abonementi kādā no šīm stāvvietām – lai izvairītos no dubultas apmaksas.

“Mobilly Automatic” darbojas “EuroPark” stāvvietā “Jēkaba Arkāde” Z.A.Meierovica bulvāri 8, t/c “Galleria Riga” pazemes autostāvvietā Dzirnavu ielā 67, t/c “Origo” pazemes autostāvvietā Stacijas laukumā 4 un pazemes autostāvvietā zem “Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel” Elizabetes ielā 55.

Kā norāda “EuroPark Latvia” valdes loceklis Mārtiņš Meisītis, uzņēmums piedāvā autostāvvietu pakalpojumus Rīgā jau kopš 2001. gada, un apsaimnieko vairāk nekā 60 objektus ar 8500 autostāvvietu vietām.

Stāvvietas, kurās pieejama automātiskā apmaksa, var atpazīt arī pēc īpašas zīmes, kas redzama gan pie iebraukšanas konkrētajā stāvvietā, gan “Mobilly” aplikācijā – stāvvietas burtu kods ir attēlots uz gaiši zaļa fona. Tāpat “Mobilly” aplikācijā pie šīm stāvvietām redzama norāde “Automatic”.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu