Par negaidīti augstu cenu pārdots Playboy dibinātāja limuzīns

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Hjū Hefnera limuzīns
Hjū Hefnera limuzīns Foto: Julien's Auctions/Reuters/ScanPix

Playboy impērijas dibinātājs Hjū Hefners viņā saulē devās 2017.gada 27.septembrī 91 gada vecumā. Nedaudz vairāk kā gadu pēc viņa nāves izsolē pārdots Hefnera limuzīns, turklāt par summu, kas pārsteigusi pat izsoles rīkotājus.

Dažādu Hefnera privāto lietu un priekšmetu pārdošana uzticēta izsoļu namam Julien's Auctions. To vidū bija arī pagarinātais 1998.gada Lincoln Town Car limuzīns ar luksusa aprīkojumu un personificēto valsts numura zīmi 1HEF.

Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Limuzīnu, kas savā laikā piedzīvojis ne vienu vien ballīti ar šampanieti un puskailu jaunkundžu ķermeņiem, bija paredzēts pārdot par aptuveni 10 000 ASV dolāru, kas ir aptuvenā šādu auto tirgus vērtība. Izsoles rezultāts turpretī bija krietni vien iespaidīgāks un pilnīgi negaidīts - 44 800 dolāru jeb aptuveni 44 tūkstoši eiro, vēsta AutoBild.de.

Foto: Reuters/ScanPix

Hefners, kurš impēriju savu 1953.gadā sāka celt ar dažu tūkstošu dolāru starta kapitālu, atkailinātu sieviešu fotogrāfijām, intervijām, anekdotēm un padomiem, kā apieties ar sievietēm, bija trīs reizes precējies, viņam ir četri bērni un vairāk nekā tūkstoš mīļāko. Tāpat kungam patika pārvietoties greznos auto. Kā raksta AutoBild, viņa garāžā bijuši vairāki limuzīni, tai skaitā divi Mercedes-Benz 600 Pullman, un Mercedes-Benz 300SL kabriolets. Tālākiem ceļojumiem savukārt izmantota labi aprīkota privātā lidmašīna DC-9, kam dots nosaukums The Big Bunny.

Seksam piemērotākie auto

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu