Elīna Maligina atklāti par savu seksuālo orientāciju (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Trešdienas, 5. decembra, izdevumā "Ieva" publicēta intervija ar multimākslinieci Elīnu Maliginu. Šī ir viņas pirmā lielā intervija pēc vīra, uzņēmēja Valērija Maligina pāragrās nāves pērnā gada decembrī. Intervijā Maligina atklāj, ar ko šobrīd nodarbojas, kā arī kādu faktu par savu seksuālo orientāciju. 

Maligina intervijas laikā atklāj, ka viņai joprojām ir daudz jautājumu par savu seksualitāti.

"Es, protams, esmu par tradicionālu ģimeni. Vienmēr esmu bijusi un būšu, vēl jo vairāk tagad. Bet... Lai rezumētu jautājumu par biseksualitāti, varu pateikt - es neskatos uz dzimumu, es skatos vienkārši uz cilvēku, ar kuru tiekos, runāju, kurā spēju iemīlēties. Šiem cilvēkiem nav dzimuma.

Es neiemīlos krāniņā vai vagīniņā, pupos vai nepupos. Man tam nav nekādas nozīmes.

To gan varu godīgi pateikt, ka neesmu lesbiete (smejas)," izdevumam "Ieva" atklāj Maligina.

Jau vēstīts, ka šobrīd Elīna Maligina par savām mājām sauc Krieviju, kur dzīvo kopā ar meitu Hannu un studē režiju. Atgādinām, ka Hanna nākusi pasaulē Elīnas laulības laikā ar Dailes teātra māksliniecisko vadītāju Dž.Dž.Džilindžeru. Pāris izšķīrās 2014. gadā pēc trīs gadu kopā būšanas. 

Elīna un Valērijs Maligins mija gredzenus 2016. gada rudenī. 2017. gada decembrī Maligins devās mūžībā, būdams vien 52 gadus vecs. 

Foto: Ciemos pie Elīnas un Valērija Maligina 2015. gadā

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu