Medijs: Strēlnieks atteicis NBA komandas "Spurs" piedāvājumam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Jānis Strēlnieks
Jānis Strēlnieks Foto: Evija Trifanova/LETA

Latviešu saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks pirms pāris nedēļām atteicis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio "Spurs" piedāvājumam, ziņo "Sportando" žurnālists Emiliāno Karkija.

"Dzirdēju, ka Strēlniekam pirms pāris nedēļām bija piedāvājums no "Spurs", bet viņš izlēma palikt Pirejas "Olympiakos" komandā," tviterī raksta Karkija, plašāk par informācijas avotu neziņojot.

TVNET sazinājās ar Strēlnieka aģentu Artūru Kalnīti, kurš izskanējušo informāciju nodēvēja par baumām. "Kā vienmēr - nekomentēšu baumas."

Strēlnieks šajā sezonā septiņās ULEB Eirolīgas spēlēs vidēji guvis 7,9 punktus un veicis 1,9 rezultatīvas piespēles, bet Grieķijas čempionātā viņam četrās spēlēs caurmērā ir 4,5 punkti un 2,3 rezultatīvas piespēles.

Pašlaik 29 gadus vecais Strēlnieks "Olympiakos" komandu pārstāv otro sezonu.

Dāvja Bertāna pārstāvētā "Spurs" sezonu iesākusi neveiksmīgi un ar 11 uzvarām 24 spēlēs Rietumu konferencē ir priekšpēdējā 15 komandu konkurencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu