Savāda tendence, kas lēnām sāk pārņemt interjera dizainu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Ķermeņa daļas, sejas un krūšutēli jau izsenis ir bijuši populāri dekoru motīvi, tomēr pēdējos gados īpaši aktuāla mēbeļu un dekoru tendence ir... cilvēku rokas. Sākot ar krēsliem plaukstas formā, beidzot ar traukiem un rotaslietu statīviem - šāda veida dekori ir teju vai iekarojuši interjera dizaina pasauli.

Ir grūti noteikt, kad sākās roku tendence, taču tā parādījās vien samērā nesen. Jau pirms pāris gadiem īpaši aktuālas kļuva metāla rokas skulptūras, kuras rotāja ne vienu vien kafijas galdiņu izsmalcinātās savrupmājās. Tolaik šādi dekori maksāja visai augstu cenu un bija sastopami tikai dažos interjera salonos.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noir Furniture (@noirfurniture) on

Šodien roku motīvi ir atrodami biežāk un par krietni pieejamākām cenām – pat vienkāršos mājas preču veikalos ir pieejamas vāzes vai zīmuļu trauki dūres formā. Savukārt mēbeļu salonos ir atrodami bāra krēsli, pelnutrauki, šķīvji un par drēbju pakaramie pirkstu vai plaukstas formā.

Tāpat roku motīvi nav retums arī tekstila, tapešu rakstos un mākslas darbos. Roku forma ir arī pateicīgs lampu abažūrs vai neona lampu zīme – šāds dekors kļūs par centrālo objektu un lieliski papildinās pat ļoti blāvu telpu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEIF | goods for living (@leifshop) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VanillaKiln porcelain (@vanillakiln) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VanillaKiln porcelain (@vanillakiln) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by etsy (@etsy) on

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu