Kā dzīvotu Makalisteri no "Viens pats mājās" mūsdienās? (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Pagājušas nu jau divas dekādes, kopš iznāca leģendārās Ziemassvētku filmu sērijas "Viens pats mājās", kas iekarojušas miljoniem skatītāju sirdis. Tomēr vienlaikus jāatzīst, ka filmām ir manāma spēcīga 90. gadu piegarša un mūsdienās Kevina piedzīvojumi, visticamāk, risinātos pilnīgi citādi. Google Assistant ir radījis visai amizantu video ar pašu Kevina atveidotāju Makoliju Kalkinu, kāda būtu Makalisteru dzīve mūsdienās.  

Atjaunotajā reklāmas rullītī redzams filmas "Viens pats mājās" galvenais varonis - pieaudzis Kevins Makalisters, kas atkal izdzīvo filmas scenāriju. Šoreiz gan Kevins lieki par vecāku prombūtni nesatraucas, un viņam palīgā nāk "Google Assistant" ierīces, kas nodrošina vīrietim bezrūpīgu pirmssvētku dienu. Videoklipā ir redzama arī filmās attēlotā slavenā Makalisteru māja, kas līdz mūsdienām diži nav mainījusies, ja neskaita dažus tehnoloģiskus mājokļa uzlabojumus. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu