"TTT Rīga" basketbolistes Baltijas līgas mačā neatstāj cerības RSU komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

"TTT Rīga" komanda piektdien izcīnīja pārliecinošu uzvaru Baltijas sieviešu basketbola čempionāta elites grupas mačā.

"TTT Rīga" viesos ar rezultātu 104:49 sagrāva "Rīgas Stradiņa Universitātes" (RSU) komandu.

"TTT Rīga" rindās rezultatīvākā ar 20 punktiem bija Baiba Eglīte, 17 punktus guva Aivija Slotere, pa 16 punktiem bija Karlīnei Pilāberei un Katei Krēsliņai, bet 12 punktus guva Kristīne Vītola.

RSU sastāvā ar 15 punktiem atzīmējās Anna Buša.

Elites grupas vadībā ar sešām uzvarām sešās spēlēs ir "TTT Rīga", kam ar četriem panākumiem seko Viļņas "Kibirkštis", bet tālāk ar trim uzvarām ir "Rīgas Stradiņa Universitātes", Kauņas "Aistes-LSMU" un "Tallinas Universitātes" vienības. Divi panākumi ir Ukmerģes "Vilkmerge" komandai, savukārt zaudējumus visās piecās spēlēs cietušas "Šauļu Universitātes" un Klaipēdas "Fortūna" basketbolistes.

Tikmēr starptautiskajā jeb pēc spēka otrajā grupā šobrīd līderes ar 14 uzvarām 16 mačos ir "TTT Rīga - Juniores", kam ar 11 panākumiem 14 cīņās seko "Daugavpils Universitāte". Tikmēr deviņas uzvaras ir "Liepāja"/LSSS komandai, bet septiņus panākumus guvušas "TTT Rīga - Kadetes" basketbolistes.

Savukārt no pārējām Latvijas komandām pa vienai uzvarai guvušas "Saldus", Latvijas U-16 izlase un "Jelgava"/BJSS.

Šajā sezonā Baltijas valstu apvienotajā turnīrā piedalās deviņas Latvijas, piecas Lietuvas un četras Igaunijas komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu