Andris Kivičs ar mīļoto Lieni nododas sportiskām aktivitātēm (3)

VIDEO
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Mūziķis Andris Kivičs nedēļas nogalē kopā ar mīļoto sievieti Lieni Skulmi nodevies sportiskām aktivitātēm - sākot no kalna apmeklējuma, beidzot ar kārtīgu pasvīšanu tenisa kortos. 

Kā liecina abu sociālajos tīklos pieejamā informācija, Andris un Liene devās uz kalnu, kur baudījuši ziemas priekus, šļūcot ar ragaviņām. 

Pēcāk Kivičs publiskojis foto, kurā ar Lieni redzams tenisa kortā. "Lielais teniss. Tūlīt būs nevis kaut kāda pabumbošanās, bet īsts treniņš," raksta Kivičs. Tāpat pāris padalījies savās aktivitātēs ar portālu TVNET, piedāvājot ekskluzīvu video.

Kā zināms, Kivičs agrāk nodarbojies ar basketbolu un regulāri apmeklē sporta zāli, savukārt Liene Skulme aizraujas ar dejošanu un tenisu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lielais teniss?Tūlīt būs nevis kkāda pabumbošanās, bet īsts treniņš.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on

Atgādinām, ka Kivičs par attiecībām ar sabiedrības dāmu un žurnālisti Lieni Skulmi paziņoja šā gada decembrī - vien mēnesi pēc satuvināšanās. Pāris pat viens otru ir nodēvējuši par savu dvēseles radinieku, kā arī uztetovējuši otra iniciāļus uz delnas. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu