Lexus greznākajai kupejai "aizbraucis jumts"

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Lexus LC Cabriolet Concept
Lexus LC Cabriolet Concept Foto: Lexus

Ziemeļamerikas starptautiskajā automobiļu izstādē (NAIAS), kas ik gadu janvārī norisinās Detroitā, Lexus publiski parādīs konceptuālo modeļa LC vaļējo versiju.

Lexus kupeju klāstā flagmanis ir futūristiskais modelis LC, kuram drīzumā būs arī radinieks ar nolaižamu jumtu. Veidojot šo auto, dizaineri sekoja "pilnīga skaistuma" vadmotīvam. Rezultāts ir auto ar izteikti slīpu vējstiklu, aizmugurējo pārsegu ar taisnām, precīzām kontūrām un vispārējo dizaina valodu, kas raksturo ikvienu zīmola automobili.

"Šis konceptauto pārņem Lexus LC kupejas unikālo dizainu un to transformē prototipā bez jumta," saka LC Cariolet Concept galvenais dizainers Tadao Mori. "Tas apvieno oriģinālās kupejas labākos aspektus ar kabrioleta dinamisko dizainu."

Konceptautomobilī ir saglabātas kupejas atlētiskās proporcijas - tas ir garš, zems un slaids. Automobiļa salonā uzsvars tikmēr likts uz komfortu, kvalitāti un vizuālo iespaidu, ko paspilgtina sēdekļi ar baltas ādas apdari un kontrasta krāsas vīlēm.

Lexus LC Cabriolet Concept
Lexus LC Cabriolet Concept Foto: Lexus

Lai gan šī gran-turismo kupeja izskatās pēc ražošanai gatava spēkrata, Lexus un arī galvenais dizainers par to oficiāli vēl gan nerunā.

Lexus LC Cabriolet Concept
Lexus LC Cabriolet Concept Foto: Lexus
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu