Magņitogorskā ēkas gruvešos atrastajam mazulim tomēr nebūs jāamputē kāja

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Glābēji no ēkas gruvešiem Magņitogorskā izceļ nepilnu gadu vecu zēnu
Glābēji no ēkas gruvešiem Magņitogorskā izceļ nepilnu gadu vecu zēnu Foto: скриншот

Nepilnu gadu vecajam zēnam, kuru brīnumainā kārtā tomēr izdevās izglābt no gāzes sprādzienā sagruvušās ēkas drupām Magņitogorskā tomēr nebūs jāpaliek bez kājas, jo ārstiem ir izdevies to glābt, tā sestdien vēsta Krievijas mediji. Zēns ēkas gruvešos -18 grādu salā pavadīja 35 stundas, bet viņu izglābt izdevās tikai pateicoties neatlaidīgajam tēvam, kurš pārģērbās par glābēju, piegāja pie tobrīd jau norobežotās ēkas gruvešiem un pārliecināja īstos glābšanas dienesta darbiniekus tomēr uzmeklēt zēnu, kura ģimenei bija palaimējies māju pamest vēl pirms tā pavisam sabruka.

Zēns jau nākamajā dienā pēc izglābšanas ar lidmašīnu nogādāts Maskavā, kur slimnīcā ievietots otrdienas vakarā. Bērnam bija palaimējies, jo ēkas sagrūšanas brīdī viņš atradās bērnu gultiņā un bija labi apsegts. Tomēr saskaņā ar mediķu sniegtajām ziņām, zēns guvis apsaldējumus un smagu galvas traumu.

Pēdējās nedēļas laikā mazā pacienta veselība bijusi stabila un pat nedaudz uzlabojusies, vēsta RIA Novosti. Pēc nākšanas pie samaņas viņš sācis patstāvīgi ēst un kontaktēties ar māti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu