Video: kā nodega ekskluzīvais McLaren Senna

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pirms kāda laika ziņojām par YouTube blogeri ar segvārdu Salomondrin, kura personīgais superauto McLaren Senna uz šosejas negaidīti aizdegās un nu vairs nav lietojams. Sirdi plosošā notikuma video Salomondrin tagad publiskojis savā YouTube kanālā.

Kā videomateriālā atklāj nodegušā automobiļa saimnieks, viņš braukšanas laikā pamanījis liesmu mēles šaujamies no izplūdes sistēmas caurulēm. Spītējot notiekošajam, viņš turpinājis braukt, jo šaurā ceļa malā bijis daudz koku, kas varētu aizdegties. Tādēļ viņš sameklējis salīdzinoši brīvu vietu, kur apstājies un mēģinājis liesmas apslāpēt, taču bijis jau par vēlu, jo tās aptvērušas visu motortelpu.

Mirkli vēlāk liesmas jau bija pārņēmušas visu auto, un nu tas faktiski nav lietojams. Laimīgā kārtā auto bija apdrošināts un zaudējumi tiks atlīdzināti. Aizdegšanās cēlonis gan vēl nav zināms.

Kā ziņots, McLaren Senna tiks izlaists tikai 500 eksemplāru metienā. Tas apgādāts ar 800 zirgspēku turbo motoru, aktīvo piekari un aerodinamiskajiem elementiem. Līdz 100 km/h auto paātrinās 2,8 sekundēs un maksimāli var sasniegt 340 km/h.

Automobiļa cena ir ap 800 tūkstošiem eiro. 

Var piebilst, ka Salomondrin īpašumā nodegušais auto bija tikai 11 dienas, kuru laikā nobraukti tikai 643 kilometri.  

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu