Cadillac parāda savu pirmo elektrisko krosoveru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Cadillac elektroauto prototips
Cadillac elektroauto prototips Foto: Cadillac

Prezentējot jauno krosoveru XT6, Cadillac svētdien atklāja arī savu pirmo elektrisko krosoveru.

Pagaidām par šo auto ražotājs izsakās visai tēlaini un iztiekot bez faktiem. Tos līdz ar elektriskā krosovera nosaukumu Cadillac atklāšot tuvāk modeļa laišanai pārdošanā.

Pagaidām Cadillac norāda, ka šis būs pirmais auto, kas radīts uz jaunās elektromobiļu platformas. Tā cita starpā ietvers inovatīvus bateriju un elektromotoru risinājumus, lai sistēmas būtu izmantojamas dažādu tipu un izmēru mašīnās, kā arī ar priekšējo un aizmugurējo, tā arī visu riteņu piedziņu. 

Foto: Cadillac

Atbilstoši koncepcijai jaunajam modelim ir jātrāpa krosoveru tirgus sirdī un jāapmierina patērētāji visā pasaulē. 

Autoražotāja prezidents Stīvs Kārlails (Steve Carlisle) arīdzan izteicies, ka vārdā nenosauktais auto reprezentēs greznuma un inovāciju augstākos sasniegumus.

Tai pašā laikā Cadillac pagaidām negrasās novērsties no tradicionālajiem auto. Tā prezentācijā zīmols norādījis, ka šobrīd notiek jaunā lielizmēra apvidnieka Escalade, kā arī augstas veiktspējas sedana izstrāde. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu