Partijas cer līdz ceturtdienas vakaram vienoties par valdības deklarāciju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "KPV LV", nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK, apvienības "Attīstībai/Par", Jaunās konservatīvās partijas, "Jaunā Vienotība" un Zaļo un zemnieku savienības Saeimā ievēlēto deputātu tikšanās, kurā spriež par valdības veidošanu.
Partijas "KPV LV", nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK, apvienības "Attīstībai/Par", Jaunās konservatīvās partijas, "Jaunā Vienotība" un Zaļo un zemnieku savienības Saeimā ievēlēto deputātu tikšanās, kurā spriež par valdības veidošanu. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Topošās koalīcijas partijas varētu līdz ceturtdienas, 17.janvāra, vakaram vienoties par jaunās valdības deklarāciju, sadarbības līgumu un fiskālās disciplīnas līgumu, žurnālistiem sacīja premjera amata kandidāts Krišjānis Kariņš (JV).

Kariņš pastāstīja, ka šodien partijas apsprieda visus šos dokumentus un diskusija bija "ļoti lietišķa".

Plānos, ka līdz ceturtdiena vakaram politiķi vienosies par šiem dokumentiem, lai piektdien un sestdien partiju valdes varētu lemt par dalību valdībā, skaidroja Kariņš.

Tad pirmdien, 21.janvārī, Kariņam paredzēta tikšanās ar Valsts prezidentu Raimondu Vējoni.

"Nākamās nedēļas laikā, ja viss iet gludi, mēs pat varētu apstiprināt nākamo valdību," sacīja Kariņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu