"KPV LV" frakcijas priekšsēdētājs: Liepiņa un Sprūde paudušas personīgo viedokli (6)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Partijas "KPV LV" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.
Partijas "KPV LV" Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs. Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas "KPV LV" Saeimas deputāšu Lindas Liepiņas un Katrinas Sprūdes paustais, ka viņas neatbalstīs topošo valdību, ja tās deklarācijā netiks iekļauts punkts par obligātā iepirkuma komponentes sistēmas atcelšanu, ir viņu personīgais viedoklis, piektdien žurnālistiem sacīja "KPV LV" frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Viņš arī uzsvēra, ka abas deputātes paziņojumos sociālajos tīklos publiski paudušas savu personīgo viedokli un ka katram var būt savas bažas. Savukārt frakcija par nostāju attiecībā uz premjera amata kandidāta Krišjāņa Kariņa (JV) veidojamo valdību lems pirmdien, 21.janvārī.

Zakatistovs piektdien "KPV LV" frakcijas sēdē informējis par valdības veidošanas procesa gaidu. Šodien frakcija lēmumus nepieņems, norādīja politiķis.

Kā ziņots, par spīti atsevišķu "KPV LV" deputātu izteikumiem valdību veidošanā iesaistīto partiju politiķi pēc kārtējām sarunām uzskata, ka ir soli tuvāk valdības apstiprināšanai.

Kariņš vēl piektdienas pēcpusdienā tiksies ar "KPV LV" frakciju, lai pārrunātu valdības veidošanu.

Liepiņa nolēmusi neatbalstīt topošo Kariņa valdību, ja tās deklarācijā netiks iekļauts punkts par obligātā iepirkuma komponentes sistēmas atcelšanu, teikts paziņojumā, ko politiķe publicējusi "Facebook" kontā.

Līdzīgu ierakstu publicējusi arī Sprūde, savukārt parlamentārietis Aldis Gobzems (KPV LV) dalījies ar abiem ierakstiem, piebilstot, ka "turpinājums sekos".

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu