Jaunais Range Rover Evoque Rīgā ieradīsies februārī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Range Rover Evoque
Range Rover Evoque Foto: Publicitātes foto

Jau februārī uz Latviju uz pirmo iepazīšanos ieradīsies jaunās paaudzes “Range Rover Evoque”, kas pasaulē debitēja pagājušā gada beigās. Š

“Evoque” ierašanās Rīgā ir daļa no visā Eiropā notiekošajiem jaunās automašīnas prezentācijas pasākumiem.

“Jaunā “Range Rover Evoque” pirmizrāde Rīgā – svarīgs automašīnu tirgus notikums, un ne tikai tādēļ, ka tas sniedz iespēju pirmajiem iepazīties ar šo īpaši izskatīgo, drosmīgo, stilīgo modeli. “Evoque” liks aizdomāties par šo izvēli pat izvēlīgākajiem lietotājiem, jo šī automašīna – stila un kvalitātes sinonīms. “Evoque” īpašību – gan dizaina, gan vadīšanas raksturojumu – kopums iezīmē jaunus greznības standartus un kompakto pilsētas visurgājēju paceļ jaunā līmenī,” teic “Land Rover” Baltijas valstu mārketinga vadītāja Juste Šataite.

Kompaktais pilsētas krosovers tirgū ienāca 2010. gadā. Jaunās paaudzes “Evoque”, kas pretendē uz stila ikonas nosaukumu, pateicoties augstiem dizaina, iespēju un izturības standartiem, rada ar roku aizsniedzamas nākotnes iespaidu.

>>Dakāras Ņiva novērtēta kā jauns Range Rover

Jauno “Evoque” nav grūti atpazīt pēc kupejai raksturīgās virsbūves, taču “Land Rover” dizaineri tāpat to ir apdāvinājuši ar jaunām skrupulozi apdomātām detaļām, kas automašīnai sniedz vēl vairāk sportiskuma un dinamikas.

Range Rover Evoque Range Rover Evoque
Range Rover Evoque Range Rover Evoque Foto: Publicitātes foto

Uz Rīgu braucošais “Evoque” demonstrēs, ka tajā īstenotās pārmaiņas atspoguļo “Land Rover” filozofijas galveno asi: evolucionēt un pilnveidoties. Interesenti paši varēs novērtēt jaunākās “Evoque” ieviestās tehnoloģijas, kas ļauj vadītājam baudīt lielisku automašīnas vadību, bet pasažieriem – ceļojuma komfortu.

Rīgā jaunais “Evoque” būs apskatāms no 19. līdz 23. februārim “Jaguar Land Rover” autocentrā Dārzciema ielā. 

Range Rover Evoque Range Rover Evoque
Range Rover Evoque Range Rover Evoque Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu