Vairāk nākotnes, vairāk stila, vairāk elektrības jeb kāds būs Mitsubishi stends Ženēvā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mitsubishi Engelberg Tourer
Mitsubishi Engelberg Tourer Foto: Mitsubishi

Līdz auto izstāžu sezonas atklāšanai Eiropā ir atlicis nedaudz vairāk par mēnesi, jo Ženēvas Starptautiskais autošovs durvis vērs tikai 5.martā mediju pārstāvjiem un divas dienas vēlāk visiem pārējiem interesentiem. Tomēr pirmās vēsmas par izstādes tuvošanos ir jūtamas jau tagad.

Tās nāk no Mitsubishi Motors (MMC). Kompānija savā paziņojumā norāda, ka ir slavena ar spēju izveidot jaunas tirgus nišas un gatavojas Ženēvas auto izstādē prezentēt savu jaunāko modeli, kas apvienos labāko no apvidus auto (SUV) un elektromobiļa īpašībām.

Papildus tam auto, kam pagaidām ir prototipa statuss, papildināts ar pēdējiem tehnoloģiskajiem risinājumiem un lielisku stilu.

>>TVNET iepazīst tuvāk: Mitsubishi Eclipse Cross

Jauno modeli sauks Mitsubishi Engelberg Tourer, un tas nosaukts par godu skaistai, senatnīgai Alpu mazpilsētai ar sporta panākumu vēsturi. Prototipa pasaules pirmizrāde notiks 5. martā preses dienu ietvaros. 

Vairāk informācijas sekos laika gaitā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu