Bļugers pēc debijas NHL: Esmu ļoti laimīgs

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas hokejists Teodors Bļugers Pitsburgas "Penguins" ģērbtuvē sniedz interviju.
Latvijas hokejists Teodors Bļugers Pitsburgas "Penguins" ģērbtuvē sniedz interviju. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijas hokejists Teodors Bļugers pēc savas pirmās spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Ziemeļamerikas medijiem pauda, ka ir ļoti laimīgs par ilgi lolotā sapņa piepildīšanos.

Bļugers trešdien debitēja NHL, palīdzēdams spēcīgajai Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 4:2 pārspēt līgas līdervienību Tampabejas "Lightning".

Bļugers kļuvis par 23. Latvijas hokejistu, kurš spēlējis NHL. Vēl nesen, janvāra sākumā debiju NHL piedzīvoja arī Rūdolfs Balcers, kurš pārstāv Otavas "Senators" vienību.

"No rīta uzzināju, ka spēlēšu, un biju patīkami satraukts. Tas ir kaut kas, ko ļoti ilgi biju gaidījis. Esmu ļoti laimīgs," pēc debijas NHL sacīja Bļugers.

Latvijas izlases uzbrucējs sacīja, ka arī iepriekš ir spēlējis kopā ar Geretu Vilsonu. Tas esot ļoti palīdzējis veikt pāreju no Amerikas Hokeja līgas (AHL) uz NHL.

Bļugers darbojās kā centra uzbrucējs starp Vilsonu un Raienu Šīanu. Jau savā pirmajā nomaiņā Bļugers piedalījās "Penguins" vārtu guvumā, gan netiekot pie rezultatīvas piespēles.

"Tā bija izcila pirmā maiņa uz ledus! Likās, ka tikko kā izgājām uz ledus, tā guvām vārtus. Ļoti patīkami būt daļai no tā," pēc cīņas savus pirmos soļus uz NHL ledus komentēja Bļugers.

Pašlaik 24 gadus vecais Bļugers uz NHL tika izsaukts otrdien. Viņš izsaukumu saņēma arī pagājušā gada februārī, taču toreiz pasaules spēcīgākajā līgā tā arī nedebitēja. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu