Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos septiņi cietušie; pieķerti vairāki dzērājšoferi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs foto
Ilustratīvs foto Foto: Jānis Škapars/TVNET

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas autoceļiem cietuši septiņi cilvēki, kas ir par vienu vairāk nekā diennakti iepriekš, ziņo Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Starp cietušajiem bijuši divi gājēji un velosipēdisti.

Pirmdien valstī kopumā reģistrēti 63 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem seši bijuši ar cietušajiem, bet neviena avārija nav beigusies letāli.

Diennakts laikā Rīgas reģionā noticis 31 ceļu satiksmes negadījums, Latgalē 11, Vidzemē astoņi, Zemgalē septiņi, bet Kurzemē uz autoceļiem reģistrētas sešas avārijas, liecina VP apkopotie dati.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti desmit pie stūres alkohola reibumā sēdušies autovadītāji. 

Latgalē pirmdien pieķerti četri dzērājšoferi, Rīgas reģionā trīs, Zemgalē divi, bet Vidzemē - pa vienam.

24 stundu laikā likumsargi uz Latvijas ceļiem noformējuši arī 151 administratīvā pārkāpuma protokolu par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 48 - noformēti Latgalē.

Aizvadītajā diennaktī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 454 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu