"Prizma" ar lielām grūtībām pārspēj pastarīti "Lido"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
HK "Lido" hokejisti
HK "Lido" hokejisti Foto: Guntis Lazdāns/LHF

Rīgas "Prizma" otrdien "Optibet" Hokeja līgas (OHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 3:2 vien ar lielām grūtībām pieveica pastarīti "Lido".

"Prizmas" hokejisti gan diezgan ātri panāca vēlamo, jo mača ievadā ar 32 sekunžu intervālu pa vārtiem guva Ēriks Bisenieks un Krists Apsītis. Tiesa, turpinājums nomināli spēcīgākās komandas izpildījumā nesekoja un tai pārsvaru palielināt neizdevās. Tā vietā 26.minūtē "Lido" labā vienus vārtus atguva krievu hokejists Bulats Gaļimovs, bet 40.minūtē viņš jau panāca neizšķirtu.

Lai arī "Prizmai" piederēja pārsvars, tai neizdevās to pārvērst rezultātā. Tiesa, situācija mainījās 55.minūtē, kad pieredzējušais Armands Bērziņš panāca 3:2, bet atlikušajās minūtēs rezultāts vairs nemainījās.

OHL kopvērtējumā pirmā ar 69 punktiem 30 spēlēs ir "Mogo", 60 punkti 31 mačā ir "Zemgale"/LLU komandai, bet pirmo trijnieku ar 58 punktiem 32 cīņās noslēdz "Prizma". Savukārt ceturto vietu ar 56 punktiem 31 cīņā ieņem "Kurbads".

Tālāk ar 41 punktu 30 mačos seko Hokeja skola "Rīga", sestā ar 36 punktiem 31 cīņā ir "Liepāja", kamēr četri punkti ir "Lido" vienībai.

OHL regulārajā čempionātā septiņas komandas aizvadīs sešu apļu turnīru, katrai vienībai nospēlējot pa 36 spēlēm. Pamatsacensības noslēgsies 2019.gada 2.martā.

Izslēgšanas mačos iekļūs četras labākās vienības.

Pusfinālu uzvarētāji tiks finālā, kur cīnīsies par zeltu, savukārt trešo vietu ieņems tā komanda, kas ieņems augstāku pozīciju regulārajā turnīrā. Čempionāta uzvarētājkomanda saņems ne tikai Latvijas čempionu kausu, bet arī iespēju pārstāvēt Latviju Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā Kontinentālajā kausā.

Iepriekšējās OHL sezonas finālā "Kurbads" sērijā ar 4-0 uzvarēja "Zemgale"/LLU vienību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu