Brigmanis vēl lems, vai atkārtoti kandidēt uz LZS priekšsēdētāja amatu (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saeimas deputāts, Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis
Saeimas deputāts, Zaļo un zemnieku savienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis Foto: Edijs Pālens / LETA

Latvijas Zemnieku savienības (LZS) priekšsēdētājs Augusts Brigmanis vēl lems, vai atkārtoti kandidēt uz šo amatu, aģentūrai LETA pavēstīja politiķis.

LZS priekšsēdētāja amatam pašlaik ir izvirzīti divi kandidāti - Brigmanis un viņa vietnieks, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) valdes priekšsēdētājs Armands Krauze. Kandidātu izvirzīšanas process vēl turpinās.

Pats Brigmanis gan lēmumu par kandidēšanu uz LZS priekšsēdētāja amatu plāno pieņemt vien martā. Viņš norādīja, ka iepriekšējā kongresā bija pieļāvis iespēju, ka LZS vadībā varētu nākt jauns līderis. Taču, neskatoties uz šo Brigmaņa vēstījumu iepriekšējā kongresā, partijas reģionālās nodaļas viņu turpina izvirzīt, kas arī ir jāņem vērā, pauda politiķis.

Krauze no savas puses aģentūrai LETA pavēstīja, ka pēc tam, kad nodaļas viņu ir izvirzījušas, politiķis piekritis kandidēt uz LZS priekšsēdētāja amatu.

Latvijas Zemnieku savienības kongress notiks 13.aprīlī, Jelgavā.

LZS ir lielākā Zaļo un zemnieku savienību veidojošā partija.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu