Kivičs un Skulme nonākuši Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas redzeslokā (22)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pašmāju skandalozākā šovbiznesa pāra - mūziķa Andra Kiviča un Lienes Skulmes - uzvedība publiskajā telpā nonākusi Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas (VBTAI) redzeslokā, portāls TVNET uzzināja VBTAI.

VBTAI apstiprināja, ka gatavo iesniegumu Valsts policijai. 

Kā noskaidroja TVNET, šādā situācijā var tikt iesaistīta arī bāriņtiesa, kas var lemt par vecāku aizgādības tiesību atņemšanu Kivičam un Skulmei.

Kā zināms, Kivičam no iepriekšējām attiecībām ir dēls un divas meitas, savukārt Skulme ir trīs meitu mamma. 

Pāris par savām attiecībām paziņoja pērnā gada izskaņā - Kivičs vēl nebija oficiāli šķīris laulību ar savu meitu mammu Madaru Kiviču, kad jau dzīvoja kopā ar Lieni. 

Abi mīlnieki kopš attiecību sākšanas regulāri dalījušies ar fotogrāfijām, kā arī dzīvajiem video "Facebook", kurā apspriež savas attiecības. Vienā no tiem Kivičs netīšām parādīja plikumus un jau nākamajā dienā visai Latvijai paziņoja, ka viņa "mantības" izmērs ir "reāli virs vidējā". Kivičs adresē agresijas izpausmes tiem, kuri negatīvi izsakās par abu laimi. 

Jau februāra izskaņā pie STV Pirmā! skatītājiem nonāks arī realitātes šovs par Kiviča dzīvi, savukārt jau marta vidū pāris ir nolēmis pamest Latviju divatā, bez bērniem. 

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu