Vjetnama pirms Trampa-Kima samita deportē jokus mīlošo Kima dubultnieku (1)

TVNET/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kima Čenuna līdzinieks Hovards X
Kima Čenuna līdzinieks Hovards X Foto: AP

Pāris dienas pirms Vjetnamā gaidāmā ASV prezidenta Donalda Trampa un Ziemeļkorejas diktatora Kima Čenuna tikšanās no valsts deportēts austrāliešu komiķis-Kima dubultnieks, kurš dažkārt parādās ar Kimu saistītos pasākumos un parodē viņu.

Kima līdznieks pazīstams ar pseidonīmu Hovards X. Pagājušās nedēļas piektdienā viņš ieradās Vjetnamas galvaspilsētā Hanojā kopā ar kolēģi - Trampa līdzinieku. Abu vīriešu kopīgā parādīšanās sabiedrībā smīdināja vietējos un piesaistīja mediju uzmanību, ziņo aģentūra "Reuters".

"Ziemeļkorejiešiem nav humora izjūtas," pirms došanās uz Hanojas lidostu, lai pamestu valsti, sacīja komiķis. "Satīra ir spēcīgs ierocis pret jebkuru diktatūru."

Hovarda X kolēģim - Trampa dubultniekam Raselam Vaitam - atļāva palikt Vjetnamā ar nosacījumu, ka viņš vairs nenodarbosies ar nekādiem publiskiem izgājieniem.

Pirmdien komiķu tandēms žurnālistu priekšā atvadījās. "Lūdzu, lai nebūtu nekāda Trešā pasaules kara," teica Hovards X. "Viņi ir pārbijušies no diviem puišiem, kuri izskatās pēc īstajiem [Trampa un Kima]."

Hovards X 2018.gada februārī ar Trampa līdzinieku izklaidēja sabiedrību pirms Phjončhanas olimpiādes atklāšanas Dienvidkorejā.

VIDEO: Kima Čenuna un Donalda Trampa dubultnieki izklaidējas Seulā, Dienvidkorejā

Kima līdzinieks pērnā gada jūnijā viesojās Singapūrā, kur notika Trampa un Kima pirmais samits. Hovards X norāda, ka satīrisko priekšnesumu dēļ viņu uz īsu laiku esot aizturējusi vietējā policija.

Trešdien un ceturtdien Hanojā, Vjetnamā, notiks Trampa un Kima otrais samits par Ziemeļkorejas kodolprogrammu. Pirmais samits pretēji Trampa administrācijas cerībām beidzās bez Ziemeļkorejas kodolatbruņošanās, un ASV izlūkdienesti norādījuši, ka izolētās valsts atteikšanās no kodolprogrammas ir mazticama.

Vjetnama pirms samita ieviesusi stingrus drošības pasākumus. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu