"Kā pieradināt pūķi 3" turpina lidot ar 30 miljoniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3)
"Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3) Foto: publicitātes

Ziemeļamerikas kinoteātros 1. vietu saglabājusi studijas "The DreamWorks" jaunā animācijas filma "Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3). "Oskara" balvas ieguvēja "Ceļvedis" (Green Book) - numur 5.

Animācijas filma, kas ļauj ielūkoties mītiskajā dūšīgo vikingu un mežonīgo pūķu pasaulē, otrajā izrādīšanas nedēļā iekasējusi 30 miljonus dolāru.

Stāsts, kas 2010. gadā uz lielā ekrāna aizsākās kā neticamākā draudzība starp vikingu zēnu un bezbailīgo pūķi Nezobu, godātu arī par Tumseju Fūriju, gadu gaitā ir pāraudzis vienā no aizraujošākajām studijas DreamWorks Animation (studija, kurā tapušas arī filmas "Šreks", "Madagaskara" un "Kung Fu Panda") filmu sērijām. 

Noskaties filmas rullīti.

2. vietā ar 27 miljoniem afroamerikāņu režisora un aktiera Tailera Perija (Tyler Perry) komēdiju šausmu filma "A Madea Family Funeral".

"A Madea Family Funeral"
"A Madea Family Funeral" Foto: publicitātes

Spraiga sižeta zinātniskās fantastikas filma “Alita: kaujas eņģelis” (Alita: Battle Angel) numur 3.

Jaunā Roberta Rodrigesa (Robert Rodriguez) zinātniskās fantastikas filma nedēļas griezumā iekasējusi 7 miljonus dolāru. Filmas kopējais budžets - aptuveni 200 miljoni.

4. vietā ar 6,6 miljoniem jaunā ģimenes animācijas filma “Lego filma 2” (The Lego Movie 2: The Second Part).

Un tikai 5. vietā "Ceļvedis" - stāsts par slavenu pianistu un viņa šoferi.

"Green Book"
"Green Book" Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu