“Breaking bad” Krievijā: bijušais ķīmijas skolotājs izveido narkotiku laboratoriju (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Narkotikas. Ilustratīvs attēls
Narkotikas. Ilustratīvs attēls Foto: AP/Scanpix

Bijušais ķīmijas skolotājs Sibīrijas pilsētā Irkutskā izveidojis veiksmīgi strādājošu sintētisko narkotiku laboratoriju – šim stāstam atgādinot slavenā seriāla "Breaking Bad" ("Pārkāpt robežu") sižetu, vēsta Krievijas medijs “Meduza”.

Ka pavēstīja Krievijas Federālā drošības dienesta Irkutskas apgabala nodaļas pārstāvji, narkotiku laboratorijā bijušais skolotājs darbojās kopā ar savu paziņu.

Pagrīdes rūpnīca bija izvietota kādas vasarnīcas bēniņos.

Veicot vasarnīcas telpu pārmeklēšanu, policija konfiscēja aptuveni 20 kilogramus gatavu narkotiku un izejvielas vēl aptuveni 40 kilogramu izgatavošanai, ziņo aģentūra TASS.

Bijušajam skolotājam par narkotiku izgatavošanu tiesa piespriedusi 11 gadu cietumsodu.

Otra apsūdzētā lieta līdz tiesai pagaidām vēl nav nonākusi.

Tiesas materiālos norādīts, ka notiesātajam vīrietim ir augstākā profesionālā izglītība specializācijā “ķīmijas skolotājs”.

Viņš iepriekš arī strādājis skolā.

Tāpat vīrietis izgājis arī kvalifikācijas paaugstināšanas kursus.

Seriāla “Breaking Bad” galvenais varonis bija ķīmijas skolotājs, kurš, uzzinājis, ka viņam ir vēzis, pievēršas narkotiku ražošanai, tādējādi cenšoties nodrošināt savai ģimenei iztikas līdzekļus.

Seriāls tika demonstrēts no 2008. līdz 2015. gadam. Tas ieguvis neskaitāmus apbalvojumus.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu