Amizants risinājums sienām vai bezgaumības kalngals? Krāsa ar spīdumiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Home Depot/Rust-Oleum/Publicitātes foto

Runājot par sienas krāsām, visbiežāk ir ierastas tādas krāsas, kas ir daļēji matētas vai arī pēc nožūšanas iegūst glancētu izskatu, taču nu sienas krāsu sortimentu lēnām ieņem rūpnīcas krāsas ar mirdzumiem.

Spīdīgas sienas krāsas daudziem mēdz radīt asociācijas ar samērā bezgaumīgu tendenci 2000. gadu sākumā, kad būvniecības veikalos ieplūda tapetes ar spīdīgiem elementiem. Tomēr šoreiz spīdīgais sienas krāsojums krietni atšķiras no kādreizējā – šīs krāsas ir gluži vai vieni vienīgi spīguļi un radīs visai ekstravagantu, Kardašjanu ģimenes cienīgu sienas izskatu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacques (@jacquesmac) on

Spīdīgās krāsas ir emulsijveida akrila krāsa, kas papildināta ar spīdumiem. Šāda krāsa sienām piešķirs neparastu mirdzumu un tekstūru. Lai gan mirdzošā krāsa patiešām ir šķietami uzkrītoša un veselu telpu noklāt ar šādu krāsu būtu neprāts, tomēr nelielu detaļu krāsošanai spīdīgā krāsas emulsija būtu tieši laikā – to var izmantot mēbeļu krāsošanai, bērnistabas grīdlīstes “uzfrišināšanai” vai piešķirt eleganci vannasistabai, nokrāsojot vienu sienu ar spīdumiem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rust-Oleum (@makeitrustoleum) on

Ņem vērā, ka telpās nav ieteicams novietot spoguli iepretim spīdīgajai sienai, jo tas radīs pamatīgu atspīdumu. Spoguļi vannasistabās ar spīdošu sienu būs jānovieto uz izteiksmīgās sienas.

Līdzko krāsa apnīk, to var atkal noklāt ar grunts krāsu un pārkrāsot kādā mierīgākā tonī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu