Nobadināto suņu faktiskā saimniece pastāsta savu versiju par notikušo (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Badā turētais suns Marko.
Badā turētais suns Marko. Foto: Dzīvnieku patversme "Mežavairogi"

Divu nobadināto amerikāņu Stafordšīras terjeru faktiskā saimniece, kura tagad vēlas atgūt izdzīvojušo suņu meiteni Desildu, pastāstījusi, kā suņi nonākuši to cilvēku rokās, kas vienu no suņiem noveda līdz nāvei. 

Kā Latvijas Televīzijai pastāstīja faktiskā suņu saimniece Anastasija Krasovska, viņa suņus atdevusi citiem personīgas traģēdijas dēļ.

Sievietei esot nomiris vīrs, viņa palikusi viena ar trīs mēnešus vecu zīdaini. Kaimiņi esot rakstījuši sociālajam dienestam, ka bērni atrodas briesmās, ar cīņas suņiem. Iebildumiem, ka suņi ir socializēti un droši, neviens neesot ticējis.

Jaunos saimniekus viņa atradusi ar sludinājuma palīdzību. Bet, nozaudējot mobilo telefonu, arī kontakti pazuduši. Tagad Anastasija Desildu grib atgūt. Viņa kriminālprocesā ir liecinieces statusā. Policija gan bijušajai saimniecei suni atdot negrasās, jo sunim kriminālprocesā ir būtiska pierādījuma nozīme.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu