"Kapteine Mārvela" saceļ pamatīgu troksni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brī Larsone
Brī Larsone Foto: Ekrānuzņēmums

Studijas "Marvel" komiksu filma "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) Ziemeļamerikas kinoteātros startējusi ar troksni, pārliecinoši iekarojot topa 1. vietu, ziņo "collider.com".

Komiksu filma, kurā galvenajā lomā iejutusies amerikāņu aktrise Brī Larsone (Brie Larson), nedēļas griezumā iekasējusi 153 miljonus dolāru. Visas filmas budžets ir 150 miljoni. Filmā Larsone atveido varoni, kurai ir īpašas spējas, ko viņa ieguvusi, sajaucot savu DNS ar citplanētiešu. Filmā redzami arī tādi aktieri kā Semjuels Lī Džeksons, Džūds Lovs u.c.

Brī Larsone filmas "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) pirmizrādē
Brī Larsone filmas "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) pirmizrādē Foto: Reuters/ScanPix

Foto: Brī Larsone filmas "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) pirmizrādē.

Noskaties reklāmas rullīti.

2. vietā pagājušās nedēļas līderis - studijas "The DreamWorks" jaunā animācijas filma "Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3) ar 14,7 miljoniem.

3. vietā ar 12 miljoniem afroamerikāņu režisora un aktiera Tailera Perija (Tyler Perry) komēdiju šausmu filma "A Madea Family Funeral".

"A Madea Family Funeral"
"A Madea Family Funeral" Foto: publicitātes

4. vietā ar 3.8 miljoniem jaunā ģimenes animācijas filma “Lego filma 2” (The Lego Movie 2: The Second Part), bet top5 noslēdz spraiga sižeta zinātniskās fantastikas filma “Alita: kaujas eņģelis” (Alita: Battle Angel).

Alita: kaujas eņģelis (Alita: Battle Angel)
Alita: kaujas eņģelis (Alita: Battle Angel) Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu