"Kapteine Mārvela" iekasē vēl papildu 69 miljonus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Brī Larsone filmā "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel)
Brī Larsone filmā "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) Foto: Ekrānuzņēmums

Studijas "Marvel" komiksu filma "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) Ziemeļamerikas kinoteātros turpina uzrādīt pārliecinošus rezultātus, saglabājot topa 1. vietu, ziņo "collider.com".

Komiksu filma, kurā galvenajā lomā iejutusies amerikāņu aktrise Brī Larsone (Brie Larson), otrās nedēļas griezumā iekasējusi 69 miljonus dolāru. Pagājušonedēļ tie bija 153 miljoni. Visas filmas budžets ir 150 miljoni. Filmā Larsone atveido varoni, kurai ir īpašas spējas, ko viņa ieguvusi, sajaucot savu DNS ar citplanētiešu. Filmā redzami arī tādi aktieri kā Semjuels Lī Džeksons, Džūda Lovs u.c.

Brī Larsone filmas "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) pirmizrādē
Brī Larsone filmas "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) pirmizrādē Foto: Reuters/ScanPix

Foto: Brī Larsone filmas "Kapteine Mārvela" (Captain Marvel) pirmizrādē.

Noskaties reklāmas rullīti.

2. vietā ar 16 miljoniem jaunā studijas "Paramount" animācijas filma "Wonder Park" ("Brīnumu parks"), kurā vienu no varoņu balsīm ierunājusi aktrise Mila Kunisa (Mila Kunis). 

Mila Kunisa šarmē ar eleganci animācijas filmas "Wonder Park" pirmizrādē
Mila Kunisa šarmē ar eleganci animācijas filmas "Wonder Park" pirmizrādē Foto: SIPA/Scanpix

Anotācija: Aizrautīgā un ziņkārīgā Džūna sev par lielu pārsteigumu meža vidū atklāj ko brīnumainu - tas ir atrakciju parks. Te ir krāsaini karuseļi, slidkalniņi un dažādas spēles, taču meža biezoknī paslēptajā parkā jau sen neviens nav spēris kāju. Izņemot pāris runājošu dzīvnieku, kuri šeit atraduši savas mājas. Apņēmīgajai meitenei ir skaidrs - viņai un viņas jaunajiem draugiem būs pa spēkam izglābt šo brīnumaino vietu. Vai šis brīnumu pilnais parks ir Džūnas iztēlē vai īstenībā? Kas to lai zina? 

Animācijas filmas reklāmas rullītis.

3. vietā ar 13,5 miljoniem amerikāņu romantiskā drāma "Five Feet Apart", kas vēsta par diviem cistiskās fibrozes slimniekiem.

Studijas "The DreamWorks" jaunā animācijas filma "Kā pieradināt pūķi 3" (How to Train Your Dragon 3) ar 9,3 miljoniem numur 4, bet 5. vietā ar 8 miljoniem afroamerikāņu režisora un aktiera Tailera Perija (Tyler Perry) komēdiju šausmu filma "A Madea Family Funeral".

"A Madea Family Funeral"
"A Madea Family Funeral" Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu