Aldis Gobzems atklāj, kas ir viņa plezīrs (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saeimas deputāts Aldis Gobzems izdevumam "Privātā Dzīve" atklājis, ka brīvajā laikā ir sastopams aiz dīdžeja pults diskotēkās pieaugušajiem. Kā izrādās, tas viņam ir vecs skolas laika hobijs.

"Savulaik Kuldīgā bija leģendāra diskotēka "Ventas dzirkstis", kuru vadīju. Tā bija viena no pirmajām diskotēkām Latvijā," stāsta Gobzems.

Arī šobrīd viņš labprāt priecē ballētājus ar kādu DJ setu. "Ik pa laikam mani aicina kaut kur uzstāties, bet tas nav regulārs pasākums – aptuveni reizi pusotrā gadā. Šobrīd tas man vairāk ir plezīrs. Nevajag to uztvert pārāk nopietni."

Atgādinām, ka šā gada februārī "KPV LV" valde nolēma izslēgt no partijas Aldi Gobzemu.

Pēc izslēgšanas no partijas "KPV LV" politiķis Aldis Gobzems ir noskaņots laika gaitā dibināt "jaunu veidojumu".

Politiķis žurnālistiem atturējās komentēt, vai "jaunais veidojums" būs politiskā partija. Dalībai tajā pievienošoties arī "kādi biedri" no "KPV LV", apgalvoja Gobzems.

Gobzems norādīja, ka nepārsūdzēs valdes pieņemto lēmumu par viņa izslēgšanu no partijas.

Šis lēmums Gobzemam došot iespēju "sagrupēt spēkus un likumīgā ceļā laika gaitā pārņemt varu valstī", paziņoja politiķis. Viņš esot saņēmis atbalsta vēstules un aicināja cilvēkus nesašļukt, jo ir pazaudēts tikai viens "kariņš, nevis viss karš". Salīdzinot ar basketbola spēli, pašlaik vēl neesot aizvadīta pat pirmā ceturtdaļa.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu