Pandeva 100. spēle Ziemeļmaķedonijai būs papildu motivācija uzvarēt Latviju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Gorans Pandevs (priekšplānā)
Gorans Pandevs (priekšplānā) Foto: AFP/SCANPIX

Gorana Pandeva karjeras 100. spēle izlases rindās Ziemeļmaķedonijai būs papildu motivācija uzvarēt Latvijas futbola valstsvienību, norāda komandas uzbrucējs Ferhans Hasani.

2020. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē Latvijas futbolisti ceturtdien izbraukumā Skopjē spēkosies ar Ziemeļmaķedoniju. Cīņas sākums paredzēts plkst. 21.45 pēc Latvijas laika.

Sagaidāms, ka šajā cīņā savas karjeras 100. spēli valstsvienības rindās aizvadīs 35 gadus vecais Pandevs, kurš ikdienā pārstāv Itālijas A sērijas jeb augstākās līgas komandu "Genoa".

Pandevs svētdien guva vārtus un veica rezultatīvu piespēli, kaldinot "Genoa" uzvaru mājās 30 000 skatītāju klātbūtnē ar 2:0 pret Turīnas "Juventus", sarūpējot pretiniekiem šosezon pirmo zaudējumu Itālijas A sērijā. Tiesa, "Juventus" spēlēja bez slavenā portugāļa Krištianu Ronaldu. 

"Mūsdienu futbolā nav vāju pretinieku. Mēs pēdējos mačos esam spēlējuši labi un centīsimies tā turpināt. Spēlē pret Latviju mums būs papildu motivācija uzvarēt, jo karjeras 100. spēli izlasē aizvadīs Gorans Pandevs. Viņš ir paraugs un lielisks atlēts. Ir gods būt vienā komandā ar Pandevu," Ziemeļmaķedonijas Futbola federācijas preses dienests citē Hasani, kurš ikdienā pārstāv Saūda Arābijas klubu "Al Raed".

Pandevs ir viens no Ziemeļmaķedonijas pēdējo gadu labākajiem futbolistiem. Viņš ceturto sezonu pārstāv "Genoa" komandu, bet iepriekš karjerā uzbrucējs spēlējis arī Itālijas grandos "Napoli", Romas "Lazio" un Milānas "Inter".

2009./10. gada sezonā Pandevs ar Milānas "Inter" komandu triumfēja Itālijas A sērijas čempionātā un arī prestižākajā klubu turnīrā - UEFA Čempionu līgā.

Ziemeļmaķedonijas izlases sastāvā Pandevs aizvadījis 99 spēles un guvis 33 vārtus, kas ir valstsvienības rekords.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu