Astrologi nosaka katras dienas veiksmes krāsu, kas pievelk naudu un laimi!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX

Kā izrādās, krāsai ir pat ļoti stiprs spēks pievilkt to, ko alkst tās enerģijas nēsātājs jeb, vienkāršāk sakot, konkrētas krāsas apģērba vai aksesuāra valkātājs. Uzzini, kurā dienā kādās krāsās ir vēlams ģērbties!

PIRMDIENA

Pirmajā nedēļas dienā dominē Mēness, tāpēc, ja vēlies, lai tevi visās dzīves jomās pavada veiksme, apģērbā izvēlies gaišus un neitrālus toņus - bāli dzeltens, jebkādas krēmkrāsas, sudraba, piena baltais.

Foto: EPA/Scanpix

OTRDIENA

Otrdien ir jānēsā sarkans, aveņu tonis, rozā un sarkanbrūns. Visas nokrāsas, kas raksturīgas Saules sistēmas 4. planētai - Marsam. 

Emīlija Blanta
Emīlija Blanta Foto: AP/Scanpix

TREŠDIENA

Merkurs ir zinātnes planēta, tāpēc viss, kas saistāms ar izglītības jomu un jaunu prasmju apguvi, ir jādara tieši šajā dienā. Bet, lai informācija labāk nonāktu pie tās saņēmēja, astrologi iesaka vilkt tādas krāsas kā zaļš, dzeltens un pelēks. 

Foto: Reuters/ScanPix

CETURTDIENA

Te valda Jupiters, un šī planēta saka, ka šajā dienā iesakāms nēsāt zilu, violetu un indigo krāsas apģērbu. Starp citu, mēs pielabināmies planētai, ja tieši šajā dienā sākam ko jaunu - attiecības, darbu, projektu, parakstām līgumu...

Karaliene Elizabete Ziemassvētku labdarības pasākumā bērniem
Karaliene Elizabete Ziemassvētku labdarības pasākumā bērniem Foto: PA/AFP/Scanpix

PIEKTDIENA

Piektdienas ir Saules sistēmas karstākās planētas Venēras diena. Un Venēra mīl izcelties - gaiši zils, rozā, sarkans, sudraba un tirkīza krāsas apģērbs.  

Foto: AFP/SCANPIX

SESTDIENA

Sestdienā gan aizmirstam par košām krāsām, jo te mums noteikumus diktē Saturns, kas ir vislēnākā un smagākā no Saules sistēmas planētām. Saturns nemīl kādus liekus kairinājumus, kas varētu būt elektrorozā krāsas džemperītis. Tāpēc nēsājam apģērbu tumši zilā, tumši pelēkā un melnā krāsā.

Foto: SIPA/Scanpix

SVĒTDIENA

Pēc Vēdu astroloģijas tieši ar svētdienu sākas nedēļa, un tās pavēlniece ir Saule. Tāpēc velkam drēbes baltā, zelta, oranžā un dzeltenā krāsā. 

Foto: SIPA/Scanpix
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu