Ādažos pieķer maluzvejniekus ar automašīnā paslēptu lomu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts vides dienests

Valsts vides dienesta inspektori kopā ar Ādažu novada pašvaldības policijas darbiniekiem pārbaudes laikā pie Gaujas pieķēruši maluzvejniekus ar automašīnā paslēptu lomu, informēja dienesta sabiedrisko attiecību speciāliste Maruta Bukleviča.

Tiesībsargi kopā ar vides inspektoriem pirmdien veica pārbaudi, lai pārliecinātos, kā spiningotāji ievēro sezonālos zvejas noteikumus. Divi spiningotāji, kuri pie Gaujas bija ieradušies ar automašīnu, inspektoriem pārbaudes laikā sacīja, ka esot noķēruši tikai vienu lašveidīgo zivi, ko pēcāk atlaiduši atpakaļ Gaujā. Automašīnas īpašnieks arī atļāva inspektoram apskatīt auto salonu un bagāžnieku.

Pārbaudot bagāžnieka rezerves riteņa nodalījumu, inspektors maisā atrada divus paslēptus lašus. Viens no tiem svēra 2,4 kilogramus, bet otrs - 2,2 kilogramus.

Automašīnas vadītājs atzina, ka tās ir viņa noķertās zivis, un par konstatēto pārkāpumu noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu