FOTO: McLaren GT jeb praktiskākais britu ražotāja auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
McLaren GT
McLaren GT Foto: McLaren Automotive

Līdz šim McLaren izlaida Sports, Super un Ultimate sērijas automašīnas, kas vairāk domātas un piemērotas braukšanai slēgtās teritorijās. 

Tagad britu uzņēmuma klāstā nonācis pirmais Grand Tourer automobilis GT. Pēc ražotāja teiktā, automašīnas bremzes un hidrauliskā stūres sistēma noregulētas tā, lai GT būtu ērti lietojams zemos ātrumos, ikdienā. Arī adaptīvā balstiekārta un 110 mm klīrenss, ko papildina "lift" jeb priekšgala pacelšanas funkcija, veicina spēkrata funkcionalitāti, lietojamību pilsētvidē, un, kā redzams publicitātes attēlos - arī uz ceļiem ar grants segumu.

Citiem vārdiem sakot, šis šobrīd ir praktiskākais McLaren, kādu iespējams iegādāties, turklāt tā kopējā bagāžas novietņu ietilpība ir 570 litri. Tai pašā laikā arī GT ir īsts McLaren. Tam vidū iebūvēts 4 litru V8 turbo motors ar 620 ZS un 630 Nm. Tas spēkratu līdz 100 km/h paātrina 3,2, bet līdz 200 km/h - 9 sekundēs. GT maksimālais ātrums sasniedz 326 km/h.

McLaren GT
McLaren GT Foto: McLaren Automotive

Ja jautājat, cik tad šāds tik ļoti praktisks un komfortabls McLaren maksās, atbilde ir 163 000 mārciņas (187 tūkstoši eiro) Lielbritānijas tirgū. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu