Slavenības uz oglēm: grupa "Indygo"

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts un malkojot alu? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? TVNET jaunajā rubrikā "Slavenības uz oglēm" aicinājām ar savu recepti dalīties grupas "Indygo" dalībniekus Mārtiņu Vateru un Mārtiņu Leju!

Foršie Mārtiņi gatavošanai izmantoja liellopa karbonādi kadiķogu, sāls un piparu marinādē, kā arī dārzeņus pēc sirds patikas, piemēram, kartupeli, puķkāpostu, burkānu, sviesta ķirbi, šampinjonus, šalotes sīpolu un papriku. Nepieciešama būs arī eļļa un citrona sula. Kāds bija gala rezultāts - uzzini video!

Foto: grupas "Indygo" dalībnieki gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Pirmajā epizodē ar savu vasaras garšu dalījās mūziķis un skandalozā projekta "Caur ērkšķiem uz..." vadītājs Jānis Bukums, bet otrajā - kulinārijas blogeris Pipars

Uz augšu